Купачи наишли на тијело у Сани, још непознат идентитет

ГС
Купачи наишли на тијело у Сани, још непознат идентитет

САНСКИ МОСТ - Идентитет мушкарца чије је тијело јучер у послијеподневним сатима пронађено у ријеци Сани, у близини села Хрустово, још није познат, а више информација могло би се знати након што се данас обави обдукција у Кантоналној болници у Бихаћу.

Како нас је упознао Аднан Бегановић, портпарол МУП-а УСК, узети су и узорци ДНК, што би требало да допринесе идентификацији посмртних остатака. "У овоме тренутку, док се не прикупе све потребне информације, не желимо спекулисати о идентитету ове особе нити о другим околностима њене смрти", казао је Бегановић.

Купачи на Сани су јучер уочили беживотно тијело у Сани, на дубини од око два метра, које је било закачено у води за коријење приобалних стабала те о томе информисали полицију.

Извлачење тијела обавили су припадници ронилачког тима Специјалне јединице МУП-а УСК, а неслужбено сазнајемо како се тијело налазило у поодмаклој фази распадања, што сугерише како се већ друго времена налази у води. Бегановић нас је информисао како се истражује да ли се можда ради о некоме од лица с ових простора чији је нестанак пријављен раније.

Незванично, сумња се како се можда ради о мушкарцу с подручја Кључа који је нестао у новембру прошле године и до данас није пронађен. Према тим информацијама, ради се о особи старије животне доби која је патила од деменције, преноси Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана