Кривична пријава због митраљеза и пријетњи

Г. М.
Кривична пријава због митраљеза и пријетњи

Милићи - Полиција ће поднијети пријаву против Мирсада Балтића који је на свом "Фејсбук" профилу уз пријетње објавио фотографију на којој у рукама држи митраљез, а о даљим мјерама одлучиће Окружно тужилаштво Источно Сарајево.

Припадници Полицијске станице у Милићима привели су у уторак Балтића и претресли његове објекте у Церској по налогу Основног суда у Власеници.

- С њим је обављен информативни разговор с циљем проналажења оружја. Наоружање није пронађено. Полиција ће против Балтића поднијети пријаву због изазивања националне, расне и вјерске мржње и нетрпељивости и пријетњи. Ако оружје буде пронађено, биће пријављен и због недозвољеног држања оружја - казао је "Гласу Српске" извор близак истрази.

Балтић је приликом дописивања с пријатељима на "Фејсбуку" навео да ће бити реванша, да он никад не заборавља и да мора бити спреман.

- Ово носим у Подриње. Спремам се, ипак, ја живим у РС. Морам бити спреман, то је прва борбена - навео је Балтић у одговору пријатељима који га у тој преписци подржавају и охрабрују у намјери да употријеби оружје.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана