Конобарица „палила” шанк, па запалила госте

ГС
Конобарица „палила” шанк, па запалила госте

КАРЛОВАЦ -  Седам особа повријеђено је ноћас у инциденту у једном ноћном клубу у Карловцу.

Како пише Радио Мрежница, конобарица је “палила” шанк и то са пићем које у себи има 80 одсто алкохола и користи се у коктелима.

Према првим информацијама, запалила се боца у којој је било популарно пиће, а ватра са шанка захватила је и неколико особа што се види на снимци која кола друштвеним мрежама.

На снимку се види како шанк “гори” због “угођаја”, чује се музика и стихови  “… ове ноћи пијани”, а у једном тренутку ватра захвата неколико људи.

Завладала је паника, а како пише Радио Мрежница, врло брзо стигла је полиција, док су повријеђени одвезени у карловачку болницу на Шварчи, тек неколико стотина метара даље од локала.

Полиција је потврдила догађај и навела да су четири особе тешко повријеђене.

-Рано јутрос око 2.30 часова полиција је запримила дојаву да је у угоститељском објекту у градском насељу Шварча у Карловцу повријеђено више особа. На мјесту догађаја обављен је увиђај којим је утврђено да су четири особе тешко и три лакше повријеђене опеклинама које се настале услијед нестручног руковања алкохолним пићима 23-годишње раднице угоститељског објекта у сврху ефекта запаљења на шанку приликом чега је дошло до изненадног изгарања и озљеђивања особа за шанком – кажу у полицији.

Додали су да слиједи даље криминалистичко истраживање у циљу утврђивања свих околности настанка овог догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана