Kомпликацијe након порођаја: Преминула млада породиља из Грачанице

ГС
Kомпликацијe након порођаја: Преминула млада породиља из Грачанице

ЛУКАВАЦ - Жена Е. Х. (29) из Грачанице преминула је синоћ након компликација послије порођаја.

Како наводе из МУП-а Тузланског кантона, синоћ око 21.15 часова, Полицијска станица Лукавац је обавијештена од стране СХМП ДЗ Лукавац, да је у наведену здравствену установу санитетским возилом Опће болнице Грачаница довезена жена Е.Х. из Грачанице, без знакова живота, пишу Независне новине.

"Том приликом је дежурни љекар Дома здравља Лукавац констатовао смрт именоване. Е.Х. је због компликација након порода у Опћој болници Грачаница, од стране дежурних љекара болнице, у пратњи медицинског особља упућена у ЈЗУ УКЦ Тузла, али је у току хитног превоза дошло до губитка знакова живота из којих разлога је превежена у СХМП Дома здравља Лукавац, гдје је покушана реанимација пацијентице, али нажалост, безуспјешно", саопштено је из МУП-а ТК, преноси Аваз.

Додају да је о догађају упознат дежурни тужилац КТТК-а, по чијем налогу је тијело преминуле превезено у Комеморативни центар ради обдукције. Потребне истражне радње предузели су истражитељи ОКП ПУ Лукавац, а све даље радње, према упутама тужиоца у наредном периоду, предузимаће истражитељи ОКП ПУ Грачаница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана