Камионџија гледао у лимузине и забио се у поршеа

Сања Амиџић
Камионџија гледао у лимузине и забио се у поршеа

Травник - Возач камиона "Ивеко", чији идентитет није саопштен, фасциниран колоном скупоцјених "поршеа" која је у петак пролазила кроз Травник изгубио је контролу над теретњаком и ударио у један аутомобил из колоне вриједан више од 100.000 марака.

У судару који се догодио око 10 часова у мјесту Пакларево осим "поршеа" њемачких регистарских ознака оштећени су још "хјундаји", "форд" и "опел", док су четири особе задобиле лакше повреде.

Према незваничним информацијама повријеђен је возач "поршеа" и особе које су биле у друга три возила.

Како сазнајемо, колона скупоцјених "поршеа" у петак је учествовала у промотивној вожњи "Порсцхе Дривинг" на релацији од Травника до Јајца.

У Министарству унутрашњих послова Средњобосанског кантона рекли су да је до саобраћајне несреће дошло када су се мимоилазили камион и "порше".

- Теретњак је из још неутврђених разлога прешао у другу траку усљед чега је ударио у једно од возила која су била у колони. Ријеч је аутомобилима велике вриједности и причињена је знатна материјална штета - казали су у тамошњој полицији.

Према ријечима очевидаца, до судара је дошло на једној блажој кривини која је прилично видљива.

- У колини је ишло више добрих и скупих аутомобила. Камион који је наишао из супротног смјера закачио је једног од њих и уништио возачева врата, вјетробранско стакло, прозоре и дио крова. Када су се они сударили возила која су била у близини такође су се полупала. Срећа па нема теже повријеђених али је штета велика. Скупа су то аута - казао је један од мјештана који није желио да му објавимо име.

Повријеђен дјечак

Дјечак из Бијељине (11), чији идентитет није саопштен, тешко је повријеђен у петак када га је ударио "мерцедес" за чијим воланом је био његов суграђанин М. И. (64).

Несрећа се догодила у 11.55 часова у бијељинском насељу Интергај. Повријеђеном је љекарска помоћ указана у бијељинској болници гдје је дјечаку констатован прелом ноге. Он је задржан на даљем лијечењу. Узрок несреће биће познат након полицијске истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана