“Камелеон” ухапсио разбојника, пријетећи пиштољем отео 700 КМ

Н.Т.
“Камелеон” ухапсио разбојника, пријетећи пиштољем отео 700 КМ

БАЊАЛУКА - Полиција је у акцији “Камелеон” ухапсила В.Ј. из Приједора због сумње да је пријетећи пиштољем отео 700 КМ и кутију.

Како је саопштено из полицијске управе Бањалука разбојништво је почињено 25. новембра око 17.30 часова.

- Након пријаве разбојништва предузимањем низа оперативних мјера и радњи полицијски службеници су дошли до сазнања да се у везу са извршењем наведеног кривичног дјела може довести лице В.Ј. из Приједора, које је лишено слободе: На на основу наредбе судије Основног суда у Бањалуци, уз претходну сагласнот дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршен је претрес куће и других просторија у Бањалука, које је наведено лице користило, којом приликом је пронађен и одузет стартни пиштољ, који је кориштен приликом извршења кривичног дјела, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела - саопштено је из ПУ бањалука.

Додаје се да ће лице В.Ј. данас након завршене криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Како "Глас Српске" незванично сазнаје, ријеч је о Виктору Јовановићу (38), који је након разбојништва скинуо одјећу и обукаои другу, због чега је акција добила назив "Камелеон".

Јовановић је 2020. године у бањалучкој Делти починио три крађе, а данас је, како сазнајемо, ухапшен на Лаушу, у једном кафићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана