Јурили га аудијем па га претукли

Н. Т.
Јурили га аудијем па га претукли

Пале - Полиција је ухапсила С. К, С. Ц. и малољетника (17) иза Сокоца због сумње да су у Подграбу код Пала напали и претукли Ф. М. из Праче и оштетили његову "опел астру".

Случај полицији у Палама пријавиле су 22. новембра њихове колеге из Прача (ФБиХ). Тој полицијској управи обратио се Ф. М. и казао да су га у Подграбу напале непознате особе које су биле у "аудију".            

Према његовој пријави он је с друштвом сједио у "опел астри" паркираној поред пута када им је пришао "ауди" у коме су биле три непознате особе.

- Оштећени је испричао да је један од мушкараца у "аудију"    изашао из возила ударио ногом у ретровизор "опел астре"  и поломио га.  Тада је Ф. М. стартовао возило и кренуо према Прачи,  а нападачи су кренули за њим.  Сустигли су га брзо и својим аутомобилом ударили у његов. Сви су се ту зауставили и нападачи су разбили вјетробранско стакло на "опелу" и напали Ф. М. и лакше га повриједили - наводи се и полицијском извјештају.

Након пријаве полиција је брзо открила нападаче и привела их.

У полицији су казали да су након привођења по наредби Основног суда Соколац претресли помоћне објекте и куће које користе осумњичени.

- У кући С. К. пронађена је ловачка пушка за коју није посједовао дозволу. Против С. К. и С. Ц. и малољетника  биће поднесен извјештај због угрожавања безбједности и наношење тјелесне повреде, док ће против С. К. бити поднесен извјештај и за недозвољену производњу и промет оружја или експлозивних материја - рекли су у ЦЈБ Источно Сарајево.

Додали су да не могу да откривају друге детаље док се осумњичени не испитају и док се не заврши истрага.

Према незваничним информацијама један од нападача имао је и пиштољ, али он није пронађен. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана