Извјештај против осам лица због дроге

Срна
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Полицијска управа Бањалука доставила је данас бањалучком Окружном јавном тужилаштву извјештај против осам лица осумњичених за набавку и препродају кокаина и марихуане корисницима на подручју града Бањалука.

Извјештај је достављен против лица из Бањалуке чији су иницијали М.В. (42), Ф.Б. (28), П.М. (26), В.З. (22), С.М. (26), А.М. (26), Г.Ђ. (42) и лица Л.Б. из Бањалуке (22), које није доступно органима гоњења, саопштено је из бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

"Осумњичена лица слободе су лишена у оквиру шестомјесечне заједничке акције Окружног јавног тужилаштва и Полицијске управе Бањалука. Од почетка 2020. године до 6. децембра ове године осумњичена лица су вршила набавку и препродају кокаина и марихуане корисницима на подручју града Бањалука", наводи се у саопштењу.

Осумњичени за кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога спроведени су ради испитивања у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Након испитивања, тужилац ће одлучити о стављању приједлога за одређивање мјере притвора, о чему ће јавност бити обавијештена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана