Изрешетао бившег зета

Горан Обрадовић
Изрешетао бившег зета

Живинице - За Адмира Буквића, који је осумњичен да је са три хица из пиштоља убио бившег зета Алдина Бешировића (26) званог Базан испред кафића "Хавана" у Живиницама, Тужилаштво Тузланског кантона предложило је једномјесечни притвор.

Према незваничним информацијама, све је почело када се Бешировић у петак увече посвађао са бившом супругом Ш. Б. (18) те ју је ошамарио, а она је тада почела да разбија и баца ствари по кафићу.

Она је потом изашла из кафића и позвала свог оца Буквића, који је убрзо дошао до поменутог кафића.

- Буквић и Бешировић су се одмах посвађали и потукли. У једном тренутку Буквић је извукао пиштољ. Када је то видио, Бешировић је почео да бјежи, али је Буквић испалио три хица у њега и усмртио га испред кафића "Хавана" - рекао је извор близак истрази.

Он је додао да су послије тога обојица превезени у болницу, али да је Бешировић убрзо преминуо од задобијених повреда, док је у болници задржан и Буквић због повреда које је задобио током туче.

У МУП-у Тузланског кантона рекли су да се Буквић није опирао приликом хапшења.

Бешировић је одраније био познат полицији по бројним кривичним дјелима, а осуђиван је и због силовања.

Он је припадао деветочланој групи младића који су се 2010. године три дана сексуално иживљавали над дјевојчицом (15) која има благу менталну ретардацију. Тада су несрећној дјевојчици давали алкохол и марихуану. Буквић је због овог кривичног дјела  био осуђен на годину и седам мјесеци затвора.

"Фејсбук"

Послије убиства Буквићева кћерка написала је на "Фејсбуку" да је њен отац херој који јој је спасао живот, као и да је Бешировић био напасник и силеџија.

На "Фејсбук" профилу Бешировића његови пријатељи су писали да је ријеч о веома добром момку, који је убијен без разлога.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана