Из цркве у Нишевићима украдено 600 КМ

Срна
Из цркве у Нишевићима украдено 600 КМ

Приједор - Лице чији су иницијали Р.Т. из Добоја осумњичено је да је украло око 600 КМ из православне цркве у Нишевићима код Приједора.

Крађа је пријављена полицији јуче поподне, а у току је документовање предмета након чега ће Окружном тужилаштву Бањалука бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу и починиоцу, саопштено је из Центра јавне безбједности Приједор.

Мушкарац чији су иницијали Р.М. из Приједора осумњичен је да је из породичне куће у Првомајској улици у Приједору украо 1.600 евра и златни накит.

Тешка крађа полицији је пријављена синоћ, а након документовања предмета, Окружном тужилаштву Бањалука биће достављен извјештај против Р.М. о почињеном кривичном дјелу тешка крађа.

Из породичне куће у Доњој Бистрици код Приједора непознати починилац украо је око 100 евра и златни накит. Случај је полицији пријављен јуче у поподневним часовима.

Мушкарац С.Б. из Приједора осумњичен је да је јуче прије подне у трговачкој радњи у Занатској улици у Приједору покушао фалсификованом новчаницом да плати рачун, након чега се удаљио у непознатом правцу.

У току је документовање предмета, након чега ће тужилаштву бити достављен извјештај против С.Б. о почињеном кривичном дјелу кривотворење новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана