Истрага убиства Лане Биједић: Полиција прегледа камере по Чапљини

Н. Т.
Истрага убиства Лане Биједић: Полиција прегледа камере по Чапљини

Љубушки - Полиција у истрази убиства Лане Биједић (19) из Мостара, која је брутално претучена, удављена, па бачена у ријеку, прегледа видео-снимке камера у Чапљини и уз пут који води ка мјесту злочина.

- Сигнал њеног мобилног телефона посљедњи пут је лоциран у Чапљини. Прегледају се снимци камера у том граду како би се утврдило куда се кобног дана кретала и с ким - казао је извор близак истрази и додао да се претпоставља да се она с неким довезла до мјеста Студенац, удаљеног 20 километара од Чапљине.

Биједићева је пронађена мртва у недјељу увече у Студенчици у Студенцу код Љубушког. Тијело је уочио рибар. Обдукција је показала да је претучена и удављена, али и да се борила са убицом. Тога дана она је мајци рекла да иде на кафу с другарицом. Пошто се дуго није враћала, мајка је пријавила полицији нестанак. Осумњичени, као ни мотив злочина  јуче нису били откривени. Посљедњи испраћај Лане Биједић најављен је за данас на градском гробљу Сутина у Мостару. Неки медији су пренијели да ће бити превезена и сахрањена у Београду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана