Истрага подметања пожара на аутомобилима: Добојку повезују са паљевином возила

Небојша Томашевић
Foto: ГС

ДОБОЈ - Лариса С. из Добоја ухапшена је због сумње да се може повезати са подметањем пожара под аутомобиле брачног пара Александра и Адријане Васиљевић, сазнаје "Глас Српске".

Према непотврђеним информацијама, поменуту жену је недавно ухапсила добојска полиција због сумње да је повезана са лицима за која постоје одређени докази да су подметали пожаре. Наводно, она није директно учествовала у паљењу аутомобила.

- Полиција истражује њену улогу у свему, док се још трага за лицима за која се претпоставља да су палили аутомобиле -  рекао је извор "Гласа Српске" близак истрази.

Александар Васиљевић је казао да је чуо да је неко ухапшен због паљевине аутомобила, али да о томе не зна ништа, нити жели да коментарише.

Непознате особе су од јануара 2021. до јуна ове године запалиле три његова аутомобила. Посљедње подметање пожара под возило које користи Васиљевић десило се 27. јуна ове године када је запаљен "ситроен" у улици Цара Душана у Добоју. Утврђено је да је возило највјероватније посуто бензином и запаљено, а том приликом, усљед ширења ватре, оштећен је и аутомобил "опел корса" који је био паркиран у близини.

Само неколико мјесеци прије тог случаја, 27. фебруара ове године, запаљен је скупоцјени "ренџ ровер", који користи Александрова супруга Адријана. Возило је тотално уништено, а штета на њему је процијењена на око 30.000 КМ. Прошле године у јануару у старом граду у Добоју запаљен је BMW X6, који је користила Адријана. Васиљевић се бави "бодибилдингом", у којем је доста успјешан и освајао је бројне медаље.

Познат је јавности и по афери с католичким свештеником којег је уцјењивао порно-снимцима заједно с бившом дјевојком Сашком Ковачевић, познатом ка "фатална Сашка". Осуђен је на седам мјесеци, а Ковачевићева на годину затвора због уцјене свештеника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана