Истрага о смрти дјевојке у стану у Козарској Дубици: Предозирање дрогом било кобно

Н.Т.
Foto: Илустрација

КОЗАРСКА ДУБИЦА – Дјевојка М.Д. (29), која је пронађена мртва у стану у Козарској Дубици, умрла је највјероватније усљед предозирања наркотицима, а због сумње да јој је набавио и дао дрогу ухапшен је њен партнер З. У. из Козарске Дубице, потврђено је „Гласу Српске“.

Дјевојка је пронађена  у његовом стану у суботу увече, а како сазнајемо истрагом је  утврђено да  није убијена и нема елемената кривичног дјела.

Међутим, одмах се посумњало на могуће предозирање наркотицима јер су одређени трагови указивали на то. Обдукција је, како сазнајемо, показала да је узрок смрти навјероватније прекомјерно кориштење наркотика.

Извор близак истрази је рекао да је досадашњом истрагом утврђено да је дјевојка дан раније и тог дана када је нађена мртва навјероватније користила хероин.

- Све указује да је дрогу набавио њен партнер З.У. код кога је повремено и боравила у стану због чега је и приведен. Они нису живјели заједно, али је дјевојка долазила често код њега - рекао је наш извор.

Према незваничним информацијама кобно јутро неколико часова прије смрти дјевојка М. Д. није се могла пробудити, али је била жива.

- Њу је наводно момак покушао да пробуди и када није успио отишао је на посао. Када се вратио затекао је мртву - рекао је наш извор.

У Полицијској управи Приједор потврдили су „Гласу Српске“ да је након проналаска мртве дјевојке у Козарској Дубици ухапшена једна особа због кривичног дјела омогућавање и уживање опојних дрога.

- Више информација у циљу заштите истраге не можемо да говоримо. Тек када се обаве све истражне радње и обдукција страдале особе биће познато више  информација - рекли су у ПУ Приједор.

Познаници страдале дјевојке испричали су да је њој прије двадесетак дана преминула мајка, а без оца је остала још раније. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана