Источно Сарајево: Ухапшен због упућених пријетњи по живот, пронађена му и дрога

Срна
Источно Сарајево: Ухапшен због упућених пријетњи по живот, пронађена му и дрога

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - На подручју Сарајева ухапшен је мушкарац из Источне Илиџе чији су иницијали С.О, који је путем телефона упутио озбиљне пријетње по живот и тијело особама из Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијској станици Источна Илиџа је у суботу, 23. маја, пријављено да је С.О. из Источне Илиџе путем телефона упутио озбиљне пријетње по живот и тијело лицима из Источног Новог Сарајева и из Источне Илиџе.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и за С.О. је расписана потрага и он је јуче у сарадњи са припадницима МУП-а Кантона Сарајево пронађен и ухапшен на подручју Сарајева.

Приликом претреса мушкарца С.О. пронађен је ПВЦ пакетић са спидом.

Након криминалистичке обраде и документовања предмета против мушкарца С.О. надлежном тужилаштву биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање безбједности, као и основном суду захтјев за покретање прекршајног поступка за почињени прекршај из Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана