Илегално приређивање игара на срећу на подручју Бањалуке, Милића и Лакташа

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Инспектори Републичке управе за игре на срећу открили су илегално приређивање игара на срећу на подручју Бањалуке, Милића и Лакташа.

Неовлаштено приређивање електронских игара на срећу утврђено је у угоститељском објекту "Амадеус-фортуна" у Бањалуци од физичког лица чији су иницијали А.В.В. против којег су предузете мјере и радње прописане Законом о играма на срећу, а опрема је привремено одузета.

Инспектори су утврдили неовлаштено приређивање кладионичких игара на срећу у објекту "Балкан бет спорт" у Милићима од приређивача бијељинског предузећа "Драгичевић компани", саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.

Опрема која је служила за приређивање игара на срећу без одобрења Републичке управе је привремено одузета, а против правног лица и одговорног лица у правном лицу су предузете мјере и радње прописане законом.

У објекту "Краљ" у Александровцу, општина Лакташи, инспектори су утврдили неовлаштено приређивање игара на срећу на терминалу за електронске игре.

Опрема је привремено одузета, а против одговорног физичког лица чији су иницијали Г.К. предузете су мјере и радње прописане Законом о играма на срећу.

Инспектори Републичке управе за игре на срећу ће и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора с циљем откривања прекршаја из области игара на срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана