И даље изузетно тешко здравствено стање повријеђене Бањалучанке

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

БАЊАЛУКА - Здравствено стање четрдесетпетогодишње Бањалучанке повријеђене у саобраћајној незгоди у бањалучком насељу Врбања и даље је изузетно тешко и прикључена је на апарате за механичку вентилацију, саопштено је из Универзитетског клиничког центра (УКЦ) Републике Српске.

У саопштењу се наводи да се наставља примјена терапијских протокола и да су све даље прогнозе у вези са њеним здравственим стањем преурањене.

Према ријечима начелника Клинике за анестезију и интензивно лијечење УКЦ Републике Српске, Драгана Ракановића, пацијенткиња Б.О. примљена је у стању политрауме са тешким повредама главе, грудног коша и трбуха.

Четрдесетпетогодишња Бањалучанка примљена је у Ургентни центар УКЦ Републике Српске у недјељу у 21.20 часова и хоспитализована у Клиници УКЦ-а за анестезију и интензивно лијечење.

Возач из Бањалуке чији су иницијали Н.Д. ухапшен је исто вече због сумње да је побјегао и запалио возило "голф" којим је ударио и тешко повриједио пјешака Б.О. из тог града на обиљеженом пјешачком прелазу на магистралном путу у бањалучком насељу Врбања.

Н.Д. је осумњичен да је, након што је у 20.40 часова "голфом" ударио пјешака, запалио возило у Улици Владислава Скарића, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана