Хтио да убије супругу, па ранио газдарицу и убио се

Горан Обрадовић
Хтио да убије супругу, па ранио газдарицу и убио се

Билећа - Синиша Вукоје (42) из Билеће у суботу увече тешко је ранио власницу ресторана "Фортуна" у том граду Даницу Дунђеровић и онда се убио.

Вукоје није имао намјеру да убије Даницу Дунђеровић, звану Французица, већ супругу Добрилу која ради у овом угоститељском објекту. Даница је Добрилина тетка.

Како незванично сазнајемо, овом трагичном догађају претходили су породични проблеми. Вукоје, за којег тврде да је у посљедње вријеме имао и психичких проблема, мислио је да га жена вара. Њега је супруга напустила прије неколико дана.

Према незваничним информацијама, Дунђеровићева се поставила између Вукоја и његове супруге, који су се свађали,  како би смирила расправу.

Након што је са два метка нанио прострелне ране газдарици ресторана у предјелу стомака, Вукоје је пиштољ подигао у правцу главе и опалио. Остао је мртав на лицу мјеста.

У тренутку пуцњаве у ресторану је било пар гостију који су одмах позвали полицију и Хитну помоћ.

- Екипа Хитне помоћи веома брзо је стигла до ресторана и тешко повријеђену Дунђеровићеву превезла у требињску Општу болницу, гдје јој је пружена адекватна помоћ. Задобила је тешке повреде и налази се у критичном стању - кажу очевици овог догађаја.

Полиција је, по доласку, обезбиједила мјесто пуцњаве, а увиђај је обавила главни окружни тужилац Слободанка Гаћиновић. Она је наредила да се обави обдукција тијела настрадалог Вукоје.

Према посљедњим информацијама, здравствено стање Данице Дунђеровић тренутно је стабилно, али су неизвјесне даље прогнозе због тежине повреда.

Начелник Хируршког одјељења Предраг Симић каже да је Дунђеровићева задобила вишеструке повреде јетре, дијела дебелог цријева, да има подлив и унутрашње крварење, те да је током ноћи између суботе и недјеље оперисана.

Комшије и пријатељи Вукоје јуче су били у шоку и није им било јасно шта га је натјерало да овако нешто уради.

- Живио је у стану са двије дјевојчице након што га је напустила супруга. Никада није био проблематичан и био је добар човјек. Дуго се бавио риболовом и освојио је бројне награде - рекао је један од познаника породице Вукоје.

Аутопревозник Зоран Маџгаљ из Никшића испричао је да је често навраћао у "Фортуну" на кафу и одмор.

- Стални сам Данин гост и веома ми је жао што се ово десило, јер је ово један миран ресторан у којем се редовно одмарам и једем. Запослени и газдарица су много гостопримљиви и веома нам је жао те жене - рекао Маџгаљ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана