Градачац: Задавио супругу

Горан Обрадовић
Градачац: Задавио супругу

Градачац - Едхем Шечић (55), из градачког насеља Пожарике, задавио је супругу Азиму (52), потврђено је у тузланској полицији.

У МУП-у Тузланског кантона речено је да се убиство догодило у четвртак око 23.40 часова у породичној кући Шечића, а мотив трагедије још се утврђује.

- Одмах након што се осумњичени пријавио, он је ухапшен. Послије тога, тимови криминалистичке полиције изашли су на лице мјеста где је све до раних јутарњих часова у петак обављан увиђај. Из куће су изузети бројни трагови, а претпоставља се да је Едхем супругу, са којом је неколико деценија био у браку, задавио голим рукама - рекао је извор близак истрази. Шечић је, како сазнајемо, након што је удавио супругу сјео у аутомобил, одвезао се до полиције, којој се предао и испричао детаље убиства. Он ће послије саслушања и криминалистичке обраде, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предат у надлежност тузланског Кантоналног тужилаштва, које води истрагу.

Портпарол тог тужилаштва Адмир Арнаутовић истакао је да је надлежни тужилац издао наредбе да над тијелом убијене буде обављена обдукција.

- Наређен је и детаљан здравствени преглед осумњиченог, од којег ће бити узети узорци крви и урина, како би биле утврђене све околности под којима се догодио злочин - рекао је Арнаутовић.

Мјештани насеља Пожарике, који су се у петак скупили испред породичне куће Шечића, истичу да су у шоку и да још не могу да вјерују шта се десило.

- Не могу да вјерујем да је Едо то урадио. Сви га познајемо као веома доброг човјека који никад није био насилан. Он и Азима су годинама живјели складно и имају два сина Земира и Дамира - рекао је један од мјештана. Истакао је да му је веома жао дјеце, али се нада да ће полиција утврдити зашто је Едхем убио Азиму.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана