Горњи Вакуф: Дјевојци везали руке и ноге па је оставили у малињаку

Н. Т.
Горњи Вакуф: Дјевојци везали руке и ноге па је оставили у малињаку

Горњи Вакуф - Полиција трага за особама које су малољетну М. Б. (15) из Застиња код Горњег Вакуфа везале и оставиле у бесвјесном стању у малињаку у селу Вољевац код Горњег Вакуфа.

Малољетница је пронађена у петак у малињаку власништво Ахмеда Ш. и биле су јој везане ноге и руке, а преко уста је имала залијепљену траку. Из МУП-а Средњобосанског кантона је саопштено да је полиција о овом догађају обавијештена у петак у 20.40 часова.

- Упућена је полицијска патрола која је пронашла везану дјевојку у бесвјесном стању. Одмах је превезена у Дом здравља Горњи Вакуф, гдје се освијестила и љекари су јој утврдили лакше повреде - рекли су у МУП-у СБК-а и додали да ради истраге не могу да говоре детаље.

Према незваничним информацијама, малољетницу је то вече у малињак позвао младић који јој је раније пријетио преко друштвене мреже "Фејсбук".

- Она је била са друштвом и посматрала фудбалски турнир на теренима Основне школе у Вољевцу. Зазвонио јој је телефон. Наводно је звао тај младић који јој је и раније пријетио и рекао, ако не дође у малињак, да ће је убити. Она је затим отишла, а другарици је рекла да је потражи ако не дође за десет минута - рекла је једна мјештанка Вољевца.

Додала је да је, након што се М. Б. није враћала, у малињак отишао њен друг Малик Алибашић, пронашао је и позвао полицију.

- Кажу да је била везана за неки дирек и ваљда је доктор рекао да је дјевојка сва била поплавјела када су је полицајци донијели у Дом здравља. Ваљда је казао да су у питању били минути јер да су је касније нашли, била би мртва - испричала нам је мјештанка Застиња.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана