Горња Шњеготина код Теслића: Ранио комшију у главу мислећи да је животиња

Горан Обрадовић
Горња Шњеготина код Теслића: Ранио комшију у главу мислећи да је животиња

Теслић - Боро Живковић (53) из Теслића задобио је тешке повреде када га је хицем у главу ранио комшија Драган Живковић (23) у Горњој Шњеготини код Теслића.

У ЦЈБ Добој рекли су, наводећи иницијале, да је у недјељу око 19.30 часова из Дома здравља Теслић полицији пријављено да је Боро Живковић довезен са повредама главе нанесеним из ватреног оружја. Послије указане љекарске помоћи он је превезен у добојску болницу, а током јучерашњег дана пребачен у Универзитетску болницу - Клинички центар Бањалука и није био у животној опасности.

Извор близак истрази испричао је да је Драган Живковић полицији рекао да је у недјељу увече био испред куће кад је чуо да нешто шушти у оближњој шуми.

- Он је полицији рекао да је мислио да је у питању нека животиња из шуме те је узео пушку и пуцао у правцу одакле је долазила бука. Кад је опалио хитац, видио је да је ранио комшију и одмах је одбацио пушку и отрчао према њему - рекао је наш извор и додао да полиција утврђује тачне околности ове пуцњаве. Додао је да је Драган затим Бору ставио у свој аутомобил и одвезао у болницу у Теслићу, а затим заједно са њим и љекарима отишао у Добој. Према његовим ријечима, догађај је за сада окарактерисан као изазивање опште опасности. Мјештани села Горња Шњеготина испричали су да њих двојица никада раније нису имали сукоба и да се сигурно ради о несрећном случају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана