Гомилао неплаћене казне и возио без дозволе па остао без комбија

Н.Т.
Гомилао неплаћене казне и возио без дозволе па остао без комбија

СРБАЦ – Полиција је од М.Ф. из Модриче одузела „фолксваген транспортер“ јер је возио без возачке дозволе, а контролом је утврђено да је ријеч о особи која има више неплаћених казни за прекршаје.

- Полицијски службеници Полицијске станице Србац „фолксваген транспортер“ контролисали су 20. марта. Извршеном контролом је утврђено да возач М.Б. управља возилом прије стицања права на управљање. Он је починио прекршаје из области безбједности саобраћаја, гдје су прописане заштитне мјере, а возило је привремено одузето-саопштила је Полицијска управа Градишка.

Напомињу да је  М.Б. вишеструки повратник у извршењу прекршаја и који има већи износ неплаћених новчаних казни у Регистру новчаних казни.

Против њега ће Одјељењу за прекршаје Основног суда Градишка бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја.

Полицијска управа Градишка ће и у наредном периоду наставити са контролама учесника у саобраћају, те апелује на све  да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобаћаја на путевима у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана