“Голф” слетио с пута, повријеђена три лица

Srna
Foto: N1

ДОБОЈ - У теслићком насељу Младиковине повријеђена су три лица из Теслића, од којих једно теже, када је возило "голф" слетјело с пута, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Теже је повријеђено лице чији су иницијали Д.Д, путник у возилу, и упућено је на лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.

Возач Н.Ј. и сувозач Д.Д. у "голфу" задобили су повреде о чијем степену се љекари нису изјаснили и задржани су на лијечењу у Болници "Свети апостол Лука" у Добоју.

Саобраћајна незгода догодила се јуче, а увиђај су извршили припадници Полицијске станице Теслић.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој је наведено оквалификовао као кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја.

Полиција је јуче у Дервенти због насилничког понашања ухапсила два лица из овог града Д.Ј. и Н.В. која су лакше повријеђена у физичком обрачуну.

Лице Д.Ј. претходно је оштетило возило које користи Н.В.

Након документовања предмета против наведених лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

Због управљања возилом под дејством алкохола, полиција је у Добоју ухапсила возача из Бијељине чији су иницијали А.Ш. и возача из Жепча чији су иницијали Ј.З.

Код лица А.Ш. уврђено је 2,5 промила алкохола у крви, а код Ј.З. 1,59 промила.

У Дервенти је ухапшено лице из Братунца чији су иницијали М.М. које је возило са 1,59 промила алкохола у крви, док је у Модричи ухапшен пјешак из ове општине С.С. који је имао 2,80 промила алкохола у крви.

Њима је издат прекршајни налог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана