"Глас" на мјесту несреће: Радник пао са мердевина, задобио више прелома

Ј. Са.
Foto: Дражан Оскар Поздеровић

БАЊАЛУКА - Радник Виктор С. (42) из Бањалуке тешко је повријеђен када је пао са зграде у изградњи на Булевару Српске војске у Бањалуци.

Несрећа се десила данас око 14 часова, а раднику су прву помоћ указали љекари Службе хитне помоћи Бања Лука и он је одвежен у болницу. 

Новинари "Гласа Српске" на лицу мјеста су затекли неколико радника који су нам рекли да је Виктор пао са мердевина док је радио струју.

- Била је екипа Хитне помоћи. Медицински је збринут и чекамо информације о његовом стању - рекао је један од радника. 

Радови су извођени у унутрашњости објекта, а наводно је пао са око два метра висине и задобио више прелома. Тренутно је стабилног здравственог стања. 

На терену је полиција која је обезбиједила лице мјеста и врши се увиђај, а више информација биће познато по окончању увиђаја и истраге.

Из Полицијске управе Бањалука навели су да је надлежној полицијској станици данас око 13.40 часова пријављено да је  радник фирме која изводи радове на стамбеној згради у улици Булевар српске војске у Бањалуци, пао са мердевина и задобило тјелесне повреде.

- Повријеђеном лицу се указује љекарска помоћ на УКЦ РС. У току је вршење увиђаја на лицу мјеста, а о свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац ОЈТ Бањалука - навели су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана