Епилог драме: Ухапшени супружници из Градишке који су се јутрос потукли

ГС
Епилог драме: Ухапшени супружници из Градишке који су се јутрос потукли

ГРАДИШКА - Припадници Полицијске управе Градишка данас су ухапсили Ј.Х. и Б.Х. из Градишке, због сумње да су починили кривично |ело насиље у породици или породичној заједници.

Наиме, Полицијској станици Градишка, је јутрос око 5.20 часова, од стране дежурног радника Службе хитне помоћи Градишка, пријављено је да се у просторијама наведене установе налази мушкарац са повредама.

"Службеници ПУ Градишка су поступили по пријави и оперативним радом на терену дошли до сазнања да се ради о Б. Х., те да је исти повреде задобио од супруге Ј.Х.", наводе из ПУ Градишка.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилашва Бањалука, који је наложио да се након комплетирања предмета против Ј. Х. и Б. Х. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Подсјећамо, јутрос четрдесетдеветогодишњи мушкарац брутално претучен и остављен на улазу Дома здравља у Градишци, а касније су медији пренијели да је полицији претходно пријављено насиље у породици, односно да је мушкарац напао своју супругу. Нешто касније осумњичени насилник је постао жртва, јер му је супруга, преносе медији, нанијела вишеструке повреде, а затим га довезла на улаз Дома здравља и избацила из возила, пишу Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана