Полицијске провјере у школи у Приједору: Ђак наводно направио списак с именима оних с којима се сукобио

Н.Т.
Полицијске провјере у школи у Приједору: Ђак наводно направио списак с именима оних с којима се сукобио

ПРИЈЕДОР - Полиција је интервенисала у Економско-угоститељској школи у Приједору након што је пријављено да малољетни ђак има списак на којем су имена особа са којима је наводно имао сукоб, потврђено је "Гласу Српске".

Према непотврђеним информацијама наводно је наставник нашао списак, али још није познато о чему се ради и да ли је то то. Ради се о ученику првог разреда.

-  Дјечак ће бити саслушан у присуству родитеља како би се утврдило о чему се ради и да ли је он заиста направио списак  у које сврхе.  У све је укључен и Центар за социјални рад и све се провјерава-рекао је извор "Гласа Српске".

Према његовим ријечима прво су ученици међу собом причали да тај дјечак има  неки списак па су га поједини питали јесу ли или нису на њему.

- Све указује да се ради о дјечијој несланој шали и да нема никаквих пријетњи. Ипак ништа не смијемо препустити случају и све се мора испитати како би се заштитили ђаци. До сада смо имали више сличних пријава за које се испоставило да нису озбиљне и да нема никаквих пријетњи -рекао је наш извор.

У Полицијској управи Приједор су казали су да не могу ништа да кажу о овом случају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана