Драма Италијана у Рибнику: Избјегли пожар у задњи час, остали без ствари и докумената (VIDEO)

Н.Т.
Драма Италијана у Рибнику: Избјегли пожар у задњи час, остали без ствари и докумената (VIDEO)

РИБНИК - Ресторан ”Комуна” у Рибнику као и неколико апартмана и кухиња изгорјели су у пожару који је јутрос избио, а гости из Шведске међу првима су примијетили ватру те су у задњи час алармирали неколико Италијана који су били у собама те их тако спасили.

Потврдио је ово "Гласу Српске" менаџер ресторана Миленко Васиљевић који је рекао да у пожару на срећу нико није повријеђен, али је штета огромна.

- Пожар је букнуо јутрос прије радног времена и конобари, који су спавали у апартманима, као и гости из Шведске су први осјетили дим. Швеђани су лупали на врата гостију из Италије и они су у посљедњи час успјели да изађу из соба. Рекли су да су чули противпожарни аларм, али ипак су посљедњи изашли из соба те су им све ствари изгорјеле, документи и слично - рекао је Васиљевић.

Истакао је да се пожар веома брзо проширио и до доласка ватрогасаца цијели објекат који је дрвени се претворио у буктињу.

- Ватра се веома брзо ширила и није се могао спасити објекат ресторана и собе које су биле изнад. Ту је била и огромна кухиња која је такође уништена у пожару. Не знамо шта је изазвало пожар и то треба да утврде истражни органи. Ово је велика катастрофа. Власник се налази у Аустрији и обавијестили смо га о свему - рекао је Васиљевић и додао да су на терену полицајци који врше увиђај.

У Полицијској управи Мркоњић Град рекли су да је пожар пријављен у 5.45 часова.

- Изгорио је угоститељски објекат, повријеђених лица нема. На лицу мјеста су припадници Добровољног ватрогасног друштва из Мркоњић Града и Рибника, који су локализовали пожар. Увиђај на лицу мјеста извршиће се када се за то створе услови -  казала је  портпарол ПУ Мркоњић Град Божана Вулин.

У Рибнику изгорио ресторан, велика материјална штета (FOTO)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана