Довела дијете да се види са оцем: Детаљи убиства у Центру за социјални рад

ГС
Довела дијете да се види са оцем: Детаљи убиства у Центру за социјални рад

Данас поподне у Урошевцу испред Центра за социјални рад једна жена (21) је убијена и рањен малољетник (15).

Тужилаштво у Урошевцу је за приштинске медије навело да је осумњичени за убиство жене у Урошевцу њен бивши супруг. Такође према Тужилаштву у Урошевцу, жртва и нападач су се срели испред Центра за социјални рад, гдје се злочин догодио.

Коха је јавила и да је повријеђен брат страдале жене. Основно тужилаштво у Урошевцу саопштило је да је главни осумњичени бивши муж В. А. (36) убијене жене, и он је у међувремену и приведен и одређено му је задржавање на 48 сати. Основно тужилаштво у Урошевцу поднијеће захтјев за одређивање мјере притвора. На лицу мјеста су екипе истражитеља и форензичара.

Кобни сусрет

Полиција је потврдила да је жртва Е.Ц. (21), а да је рањен њен брат Д. Ц. (15), који није животно угрожен.

Директорка Центра за социјални рад у Урошевцу, Аделина Реџепи-Браха, рекла је да се све догодило када су се жртва и осумњичени срели Центру због договора око дјетета. Она је рекла да је мајка довела дијете у центар због виђања са оцем. Он је са њим провео два сата, а послије тога се вратио у центар.

Она је рекла да се мушкарац на изласку из Центра срео са бившом супругом, и да је тада кренула свађа, после које је он пуцао у жену и и убио је, а ранио њеног брата. Она је рекла да се убиство догодило испред зграде Центра.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана