Добој: Погинуо младић, двојица повријеђена

Небојша Томашевић
Добој: Погинуо младић, двојица повријеђена

Добој - Возач "џете" Марио Радановић (18) из Дервенте је погинуо, а његов сувозач Д. Б. (17) тешко је повријеђен у суботу када су аутомобилом слетјели с пута у Станарима код Добоја.

Осим ове несреће, на подручју које покрива Центар јавне безбједности Добој током викенда догодила се још једна саобраћајна несрећа у Теслићу, у којој је тешко повријеђен Драган С. (53) и љекари се боре за његов живот.

Из ЦЈБ Добој је, наводећи иницијале Радановића и његовог сапутника, саопштено да је до несреће у којој је Радановић погинуо дошло у суботу у 2.40 часова у Станарима код Добоја.

До несреће је дошло када је Радановић из за сада неутврђених разлога изгубио контролу над возилом, које је слетјело у канал и ударило у бетонски стуб.

- Возач је задобио тешке повреде од којих је на путу према болници преминуо. Његов сапутник Д. Б. тешко је повријеђен и превезен је у добојску болницу - казали су у ЦЈБ Добој.

Према незваничним информацијама, Радановић и његов малољетни пријатељ Д. Б. враћали су се из Добоја кући у Сочаницу код Дервенте.

Извор близак истрази рекао је да је доласком у Станаре Радановић, највјероватније због неприлагођене брзине и у благој кривини, почео да кривуда коловозом, те је слетио у канал. Убрзо послије пријаве ове тешке несреће на лице мјеста изашли су полицијска патрола из Добоја и екипе Службе хитне помоћи.

 

Опширније прочитајте у штампаном или електронском издању "Гласа Српске"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана