Добој: Отели и мучили суграђанина

Н Т.
Добој: Отели и мучили суграђанина

ДОБОЈ - Златан Б. (30), Саша П. (25) и Ален С. (18) из Добоја ухапшени сз због сумње да су отели и злостављали суграђанина познаника Б.Ф. (23) којег су чак исјекли скалпером 40 пута по цијелом тијелу, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Добој, наводећи иницијаке, саопштили су да су осумњичени на сили Б.Ф. увукли у аутомобил "хјундаји" гдје су му С.П. и А.С. задали више удараца.
- Након што су дошли на један локалитет у Добоју, С.П. и А.С. су употребом силе држали оштећеног, док га је З.Б. скинуо, везао му је руке, а потом му скалпелом нанијело више повреда.Пошто је оштећено лице изгубило свијест, нападачи су побјегли, оставивши Б.Ф. у бесвјесном стању-наводи се у саопштењу полиције.

Додаје се да је Полицијској управи случај пријављен у петак, 15. октобра, у 19.35 часова те су полицијски службеници ефикасним радом успјели да открију осумњичене и ухапсе их.

Из полиције наводе да су током претреса стана којег користи З.Б. пронађени предмети који се могу довести у везу са извршеним кривичним дјелима, мања количина дроге и муниције.

Из полиције наводе да су против лица З.Б, С.П. и А.С. Окружном јавном тужилаштву Добој доставили извјештај о извршеном кривичном дјелу злостављање, мучење и друго нељудско и понижавајуће поступање и кривичном дјелу тешка тјелесна повреда, а против З.Б. и о извршеним кривичним дјелима недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и неовлаштена производња и промет дроге.

Наведена лица су јуче предата у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Незванично сазнајемо да жртва није рекла полицији ко га је повриједио нити разлоге зашто се све то десило.

- Претпоставља се да се он боји тих особа да га не би убили или некога његовог. Он није случај пријавио полицији. Он је након што је дошао свијести успио да се одвеже. Кренуо је кући и срео неког човјека који му је дао телефон па је позвао родбину која га је одвезла у болницу. Задобио је тешке ране и неке посјекотине су ишле чак до кости-рекао је извор близак истрази.

Додао је да је болница цијели случај пријавила полицији и да су службеници пуна 43 часа радили како би открили шта се десило и ко је претукао и повриједио Б.Ф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана