Добој: Осуђеник рањен па одвезен у непознатом правцу

Д. Дујић, Н. Томашевић
Добој: Осуђеник рањен па одвезен у непознатом правцу

Добој - Осуђивани криминалац Вања Панић (28) из Бољанића код Добоја највјероватније је рањен и отет, јер је одвезен у непознатом правцу, јуче ујутро у добојској улици Југ Богдана.

Панић се у вријеме овог догађаја налазио на допусту из добојског затвора, гдје издржава дугогодишњу казну због разбојништва.

У ЦЈБ Добој су рекли да су грађани јуче у 5.55 часова полицији дојавили да се у улици Југ Богдана догодила пуцњава и да непознато лице лежи на асфалту.

- Изласком на мјесто догађаја полиција није никога затекла, али је на коловозу и тротоару уочена већа количина крви - изјавио је начелник ЦЈБ Добој Горан Ђурковић и додао да су поред трагова крви пронађени и други докази који упућују на то да је неко рањен.

Он је истакао да је, према сазнањима полиције, особа чији идентитет још није утврђен ватреним оружјем ранила В. П. Затим је уз два непозната помагача рањеног В. П. одвезао возилом у непознатом правцу. Додао је да је полиција у свим медицинским установама у Добоју и околини провјерила да ли је неко тражио помоћ, али ништа није откривено.

Извор близак истрази је рекао да је Панић раније договорио тучу са засад непознатом особом са којом је одраније имао нерашчишћене рачуне. ...

Опширније прочитајте у штампаном или електронском издању "Гласа Српске"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана