Дјевојка из Дервенте преминула од тешких повреда

Г. О.
Дјевојка из Дервенте преминула од тешких повреда

Бањалука - Александра Миловановић (20) из Дервенте преминула је јуче у Универзитетској болници - Клинички центар Бањалука од тешких повреда које је прије четири дана задобила у саобраћајној несрећи.

До несреће је дошло 21. марта око 2.20 часова у Шешлијама код Добоја, када се преврнуо "фолксваген поло" у којем је Миловановићева била сувозач.

"Полом" је управљао Невенко Кукић, такође из Дервенте. Према првим информацијама, узрок несреће је неприлагођена брзина.

- Ишли су из правца Дервенте према Добоју и у Шешлијама у близни бензинске пумпе Кукић је изгубио контролу над возилом и прешао у супротну лијеву траку и ударио десном бочном страном у потпорни стуб, а затим се преврнуо у канал поред пута - испричао је извор близак истрази.

Он је појаснио да је приликом превртања возила дјевојка испала из аутомобила и обоје су том приликом задобили тешке повреде.

Миловановићева је послије несреће превезена у добојску болницу и затим са повредама опасним по живот пребачена у Универзитетску болницу - Клинички центар Бањалука, гдје је, и поред великих напора љекара, преминула јуче ујутро.

Пријатељи настрадале дјевојке испричали су да су сви у шоку, јер се радило о веома доброј дјевојци, која је увијек била спремна да помогне колегама.

На њеном "Фејсбук" профилу послије несреће бројни пријатељи остављали су поруку да што прије оздрави. Јуче су се опростили од ње на друштвеним мрежама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана