Детаљи велике полицијске акције у Бијељини: Уз старлету, приведен и познати фудбалски судија

Глас Српске
Детаљи велике полицијске акције у Бијељини: Уз старлету, приведен и познати фудбалски судија

Медији у БиХ и региону данас су пренијели вијест о акцији полиције у Бијељини у којој је ухапшено више особа.

Међу приведенима се нашао и познати фудбалски судија из Словеније Славко Винчић, који се налази у елитној ФИФА-иној групи и који је ове сезоне судио и утакмице Лиге шампиона.

Владо Шајн, први човјек Удружења фудбалских судија Словеније је за портал 24ur.com потврдио да је у Бијељини приведен и управо Винчић.

Српска старлета Тијана Максимовић познатија као Тијана Ајфон (28) из Руме ухапшена је у полицијској акцији “Кристал” у Бијељини због сумње да је подводила дјевојке на проституцију на журци “зачињеној” кокаином, потврђено је “Гласу Српске”.

Осим ње у акцији је ухапшено још 15 особа у викендици Милорада Деспотовића у селу Сухо Поље код Бијељине. Ухапшене терете за организовани криминал, шверц дроге, оружја, а неке и за навођење на проституцију. Незванично сазнајемо да је Тијана Ајфон илегално ушла чамцем преко ријеке Саве из Србије у Републику Српску. Са њом су биле и њене другарице Саша Петровић (32) и Софија Гачић (27) из Београда те Јована Денић (27) из Младеновца које је наводно подводила.

Извор близак истрази је казао да се у поменутој луксузној викендици са базеном одвијала “кокаинска журка” на којој је осим дроге било и много алкохола. Наводно су се неке од ухапшених дјевојака бавиле проституцијом. Полиција је упала у поменути објекат у сриједу навече гдје је, како је саопштено из Полицијске управе Бијељина, затекла 35 криминогених особа од којих 26 мушкараца и девет жена.

 Том приликом  заплијењена је дрога кокаин, оружје и новац. Лисице на руке стављене су само њима 16, а “Глас Српске” сазнаје да су осим Максимовићеве ухапшени: власник викендице Милорад Деспотовић, Милисав Томић, Александар Гајић, Радан Дотлић, Синиша Перић, Радослав Симић, Данијел Перић, Златан Ћук, Владан Какућа и Жељко Вујић из Бијељине, Павле Стевић и Срђан Мићић из Брчког, Жељко Симић и Саво Симић из Угљевика, Елвис Хоџић из Лукавца те Ади Бајгорић држављанин Словеније. Већина приведених одраније је позната полицији. Сазнајемо да се Ћуку, Томићу, Вујићу, Какући и Максимовићевој на терет ставља организовани криминал, међународно врбовање ради проституције и они ће бити предати у надлежност Тужилаштва БиХ. На терет им се ставља још и неовлашћена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја по Кривичном законику РС. За остале осумњичене ће након саслушања у сарадњи са бијељинским

Запљена

Полицијска управа Бијељина потврдила је да је током акције заплијењена дрога, оружје  претресом викендице у Сухом Пољу и возила ухапшених.

- Пронађено је 46 грама кокаина у 14 пакетића, девет комада медицинских  дрога, девет пиштоља различитог калибра, те гасни пиштољ, три панцира, више од 20.000 марака у разним валутама. Претрес поменуте викендице је извршен са циљем спречавања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога, оружја и проституције - саопштила је ПУ Бијељина.

Фотомодел

Тијана Максимовић позната  као Тијана Ајфон је позната старлета и фотомодел која је учествовала у ријалитијма “Парови”, “Малдиви”, “Градски сељак” Надимак јој је дао новинар који је са њом радио интервју јер му Тијана није било довољно звучно. Послије “Парова”, појавио се порно снимак чији су главни актери Тијана и високи државни функционер који је ожењен.

Максимовићева се поводом хапшења  покушала да “опере” на друштвеним мрежама. На њеном “Интаграму” профилу објављено је: “Људи не читајте глупости. Хвала Богу здрава права. Је л вас толико боли моја срећа!?”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана