Детаљи убиства у Приједору: Младић избо познаника у његовој кући па однио тијело на њиву

Небојша Томашевић
Foto: prijedordanas.com

ПРИЈЕДОР - Адин Хоџић (23) познаника Сенада Калтака (66) осумњичен је да је ножем убо и усмртио у његовој кући у насељу Тукови, а затим је тијело одвукао или изнио на њиву како би прикрио злочин, потврђено је „Гласу Српске“.

Према незваничним информацијама жртва јер пронађена без мајице и скоро го до паса па се претпоставља да је осумњичени вукао тијело.

Извор близак истрази је рекао да према првим резултатима истраге све указује да је свему кумовала пијанска свађа.

- Хоџић и Калтака пили су у кући убијеног и у неком моменту су се посвађали. Током сукоба младић је највјероватније ножем убо  Калтаку који је од тог умро. Ипак, тачне околности како је дошло до сукоба и шта је мотив биће познато након истраге. Такође док се не уради обдукција не може се знати је ли жртва избодена ножем или нечим другим – рекао је наш извор.

Како сазнајемо, током истраге претресени су објекти који користи осумњичени, али и мјесто злочина и пронађени су неки ножеви и други предмети. Пронађена је и крвава одјећа.

- Све ће то бити послато на вјештачење како би се утврдило да ли крвава одјећа припада жртви, те да ли је неки од пронађених ножева кориштен у убиству или није – рекао је наш извор.

Злочин се десио јуче у поподневним часовима и ефикасном реакцијом полиције и приједорског Окружног тужилаштва осумњичени је брзо пронађен. Прво је у насељу Тукови пронађено тијело Калтака са убодним ранама, након чега је брзо откривено да се ради о убиству и ухапшен је осумњичени.

Главни тужилац овог тужилаштва Младен Митровић, наводећи иницијале, потврдио је „Гласу Српске“ да је осумњичени за убиство ухапшен и да је у току интензивна истрага.

- Наставља се даља истрага у циљу утврђивања тачних околности које су довеле до кривичног дјела тешко убиство.  Наређена је обдукција тијела убијено  која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске данас. Тек након обдукције и истраге имаћемо више информација-рекао је Митровић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана