Детаљи убиства у Станарима: Пијанка завршила трагедијом

Г.С.
Детаљи убиства у Станарима: Пијанка завршила трагедијом

Пијанка на некадашњем локланом купалишту, завршила је трагедијом.

Драган Пејанић рођен 1979. из Брестова убијен је синоћ око 22 часа у том мјесту. Убрзо је ухапшен осумњичени за убиство, преноси АТВ.

Из полиције наводе да су нешто прије 23 часа лишили слободе 19-годишњака. Ријеч је о  Ненаду Николићу, који је чакијом починио кривично дјело. 

Убијени Пејанић је око 23 часа довезен у добојску болницу, али без знакова живота. Кобна је била убодна рана у предјелу горњег трбуха.

“Све се догодило касно синоћ. Убиству је претходило дружење уз алкохол. О томе свједоче и трагови, које смо данас затекли”. 

Празне лименке, али и оне неотворене, трагови ватре и смеће у башти поред Укрине. Мјештани с невјерицом од јутрос обилазе мјесто трагедије. Актере су, причају нам и јуче поподне видјели у локалној продавници. 

“Јуче око једно 4 сата они су горе били, сједили, е сад послије, ја сам отишао, сад кад су они то успјели да дођу овдје. Пили пиво, изгледа да је пијанска највише то и удесила”, прича Зоран Бијелић.

На мјесту несреће затекли смо и ауто страдалог, по које је дошао његов пријатељ. Још у шоку, препричава да ништа није указивало на крвави исход. 

“Назвао ме тај колега што је био ту с њима и јавио да се нешто десило, рекао да је убоден у стомак, нисам мислио да је нешто тако критично”, прича Невен.

Штета, млади момци, познајемо их, дружили смо се. Те ријечи одјекују Брестовом. 

“Шта да вам кажем, грозно, то су ипак сусједи, није лијепо”.

„За обојицу сам чула добри су као момци, шта се десило стварно не знам , стварно. Превише, то је катастрофа, жао ми је и једног и другог”. 

Наводно су у друштву била четворица момака. Након инцидента сви су покушали да помогну Пејанићу, али није му било спаса по свему судећи због обилног крварења. Полиција је обавила увиђај, а о свему је обавијештен и дежурни туижилац добојског Окружног тужилаштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана