Детаљи пожара у Требињу: Запаљен ауди полицијског инспектора

Срна
Foto: Твитер

ТРЕБИЊЕ - Аутомобил ауди Q5, власништво инспектора Полицијске управе Требиње Владимира Вуковића, запаљен је у ноћи између понедељка и уторка на паркинг простору испред стамбене зграде у којој станује, у улици Обала Луке Вукаловића у Требињу, а ватра се пренијела и на голф 2 који је до њега био паркиран.

Пожар су угасили припадници Ватрогасне јединице Требиње, а увиђај на лицу мјеста су обавили полицијски службеници Полицијске управе Требиње.

Иако је све изгледало као да је пожар избио на голфу, с обзиром да је у потпуности уништен у пожару, а код аудија је изгорио предњи дио, у Полицијској управи Требиње је саопштено да је након увиђаја утврђено  да је пожар избио на аудију и да је у питању кривично дјело.

"Окружно јавно тужилаштво у Требињу је догађај квалификовало као кривично дјело оштећење туђе ствари против једног или више непознатих починилаца", саопштено је у ПУ Требиње.

Припадници ове управе у сарадњи са Управом криминалистичке  полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске предузимају све законом прописане мјере и радње с циљем откривања и идентификовања извршилаца овог кривичног дјела.

Вуковић, који је иначе син Радована Вуковића, посланика СНСД-а у Народној скупштини РС, није се оглашавао поводом овог догађаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана