Детаљи породичног насиља: Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници

ГС
Детаљи породичног насиља: Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници

НИШ - Мајка троје дјеце (20) из околине Ниша јуче је ножем три пута посјекла своје дијете (6) након што је наводно, надлежни Центар за социјални рад покушао да јој привремено одузме преостало двоје дјеце, јер се треће дијете већ налази у хранитељској породици.

Како Курир сазнаје, од комшија који живе у овој нишкој махали, насиље у породици догодило се јуче око 16.30 сати.

"Надлежни Центар за социјални рад дошао је да преузме двоје дјеце које су требали да одведу у хранитељску породицу, с обзиром да њихова мајка која је иначе дугогодишњи зависник и поред свих упозорења и шанси који је наводно, добила од надлежног центра није поправила своје понашање, они су се одлучили на такав корак. Наиме, када је видјела запослене раднике центра потпуно је изгубила разум, уз пријетње, псовке и агресивно понашање дограбила је нож и исјекла своје шестогодишње дијете по леђима“, кажу за Курир комшије које су се у том тренутку нашли на мјесту незапамћеног инцидента.

"Нико није могао да је обузда. Одувијек смо причали да је џаба што јој радници центра пружају шансу и прилику да се поправи, кад она сама не жели да се промијени, и та дјеца су се само патила. На крају је у очајничкој представи повриједила дијете које је она родила. Ужас“, причају комшије.

Како су даље објасниле поједине комшије, они нису сигурни да је у питању нож.

"Неко каже да је у питању неко сјечиво које је имала на столу, а неки да је нож. Ко ће га знати, оно што се догодило је језиво. Треба је затворити и излијечити“, рекли су неки од њених познаника.

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље овог кривичног дјела насиља у породици. Осумњичена мајка након инцидента је приведена и одређено јој је задржавање до 48 сати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана