Детаљи несреће у Теслићу: Ауто слетјело у провалију, ватрогасци извлачили страдалог и повријеђеног

Jасмина Салопек
Детаљи несреће у Теслићу: Ауто слетјело у провалију, ватрогасци извлачили страдалог и повријеђеног

ТЕСЛИЋ - Велибор К. (28) из Теслића погинуо је у саобраћајној несрећи након што је возилом "субару" слетио с пута у провалију, док је његов суграђанин и пријатељ Игор Р. (25) теже повријеђен, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је до несреће дошло у уторак увече у мјесру Бијело Бучје код Теслића.

- До несреће је дошло када је возило, за чијим воланом је био В. К, слетјело с коловоза. Возач је смртно страдао, а сувозач И. Р. је задобио тешке тјелесне повреде - саопштено је из полиције.

Додају да је сувозач након указане прве помоћи у Дому здравља Теслић превезео у добојску болницу.

Страдалог возача и његовог сапутника из смрсканог возила су извлачили теслићки ватрогасци који су морали да исјеку возило и потом га извуку из провалије.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добоја, а исти су извршили полицијски службеници Полицијске станице Теслић.

Незванично, највјероватнији узрок несреће је била брза вожња на дијелу пута гдје има доста кривина од којих их је једна избацила с пута те су завршили у провалији на крову.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана