Дервента: Комбијем улетио у кафић Рио

Горан Обрадовић
Дервента: Комбијем улетио у кафић Рио

Дервента - Елдин Омерагић (32) из Дервенте ухапшен је након што је пијан комбијем "мерцедес" намјерно улетио у клуб "Рио" у Дервенти.

У Центру јавне безбједности Добој рекли су да се овај инцидент догодио у ноћи између петка и суботе и да су том приликом два госта лакше повријеђена. Против Омерагића ће бити поднесен извјештај због изазивања опште опасности.

Власник клуба "Рио" Миодраг Тешендић рекао је јуче да је прије овог инцидента Омерагић покушао ући у кафић, али му то нису дозволили.

- У вријеме када је дошао већ је био фајронт и свјетла су била упаљена. Он је и прошле седмице правио проблеме у мом кафићу, па га због тога нисмо хтјели пустити да уђе. Он је онда отишао по комби којим се залетио у локал - испричао је Тешендић.

Додао је да је Омерагић ударио у дио кафића гдје је предулаз, па нико није теже повријеђен.

- У локалу је била велика гужва, али на срећу нико није био у том дијелу. Када је ударио, једна дјевојка је од страха пала и повриједила се, а једног младића је посјекло стакло - истакао је Тешендић.

Према његовим ријечима, веома брзо је дошла полиција и привела Омерагића.

Један од гостију кафића испричао је да је Омерагић већ неколико пута правио проблеме у овом локалу.

- Сјећам се да је прије неколико мјесеци цијели дан пио са пријатељем и да су се на крају посвађали и потукли, те су један другом разбили више флаша од главу. Он је и прошлог викенда дошао у овај кафић те слупао стакло и извадио нож, а и тада су га савладали и полиција га је ухапсила - испричао је наш саговорник.

Он је додао да Омерагића познаје дуго и да је веома проблематичан када се напије.

- Тријезан никада није правио проблеме, али када год се напије, увијек се потуче или направи неку другу глупост. Чуо сам да га је полиција поново у суботу увече ухапсила, али не знам због чега - појаснио је наш саговорник.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана