Брод: Ухапшено лице које се терети да је убио комшију

Срна
Брод: Ухапшено лице које се терети да је убио комшију

Добој - Полицијски службеници Полицијске станице Брод лишили су слободе лице чији су иницијали Ј.Ј. због основане сумње да је пуцавши из ватреног уружја убило комшију Б.Ђ. у мјесту Збориште, општине Брод, саопштено је из Центра јавне безбједности Добој.

Ј.Ј. је убрзо ухапшен након што је јуче у вечерњим часовима пуцао из ватреног оружја у правцу Б.Ђ. и његовог сина А.Ђ. док су обављали радове на прочишћавању одводног канала на локалном путу испред њихове породичне куће.

Од задобијених повреда Б.Ђ. је подлегао на лицу мјеста, док његов син А.Ђ. није повријеђен.

Тијело преминулог превезено је у просектуру Болнице "Свети апостол Лука" Добој гдје ће, на основу наредбе дежурног тужиоца, данас бити извршена обдукција.

На основу прибављене наредбе Основног суда Дервента извршен је претрес куће власништво Ј.Ј. гдје је пронађена и изузета пушка М-48, за коју се сумња да је кориштена приликом извршења кривичног дјела.

Након извршене криминалистичке обраде Ј.Ј. ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима убиство и убиство у покушају бити предат у надлежност Окружном тужилаштву Добој.

Увиђај, којим је руководио дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој, извршили су полицијски службеници Полицијске станице Брод.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана