Потрошио новац у коцкарници, па лажно пријавио крађу

Срна
Потрошио новац у коцкарници, па лажно пријавио крађу

ДОБОЈ- Припадници Полицијске станице Брод утврдили су да је лице чији су иницијали М.Х. са подручја општине Жепче, Федерација БиХ, лажно пријавило кривично дјело, односно да су му из камиона украдени новчаник и друге ствари.

"Полицијској станици Брод у понедјељак, 19. октобра, лице чији су иницијали М.Х. пријавило је да је 18/19. октобра из теретног возила марке ''ман'', којим је управљало, отуђен новчаник са новцем, личним документима и други предмети", саопштено је из Полицијске управе Добој.

У саопштењу се наводи да је на основу оперативних сазнања и прикупљених материјалних доказа утврђено да је лице М.Х. лажно пријавило кривично дјело, те да је "наводно отуђени новац проневјерило у једној коцкарници у Добоју, а који је претходно задужило као депозит у привредном друштву у којем је запослено".

"У растињу поред пута гдје је било паркирано возило пронађен је новчаник као и лични документи на име лица М.Х.", додаје се у саопштењу.

Из полиције су најавили да ће против тог лица Окружном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу проневјера и лажно пријављивање кривичног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана