Бомбом убио љубавницу

Дијана Дујић
Бомбом убио љубавницу

Добој - Зорица Кнежевић (47) из Кладара код Добоја погинула је у понедјељак када је бомбу на њу бацио њен момак Мухамед Хаџикадунић (35), који је том приликом тешко повријеђен.

Све се догодило у понедјељак око 13 часова у Спортско-рекрационом центру "Џунгла" гдје је Кнежевићева држала фризерски салон.

Према причи која се могла чути послије трагедије Хаџикадунић је дошао и почео да пријети, а у том тренутку са Зорицом у фризерском салону се налазила једна жена.

Бјежећи од Хаџикадинића, Зорица је истрчала из свог салона и кренула у пословни простор који се налази одмах до њеног.

Мухамед је дотрчао за Зорицом, стигао је у том другом локалу и прислонио је уз себе, и потом је бомбу активирао између њих.

Власник пословног простора гдје се то догодило Саша Голубовић видјевши да ће Мухамед активирати бомбу истрчао је из свог локала, те је успио и да ухвати и поведе жену која се налазила у фризерском салону, па су успјели да избјегну трагедију. 

Кнежевићева је страдала на лицу мјеста док је Хаџикадунић колима Хитне помоћи добојског Дома здравља превезен у добојску болницу.

Како су нам у болници рекли има тешке повреде и доњих и горњих екстремитета, према незваничним информацијама од експлозије одбијене су му обје руке. У вријеме закључења "Гласа Српског" био је на операцији.

Према причама њихових познаника Кнежевићева и Хаџикадинић су били у љубавној вези дуже вријеме. Она је била старија од њега. Према ријечима пријатеља, био је насилан те је Кнежевићева покушала да прекине љубавну везу са њим. Међутим, он ју је прогањао.

Како незванично сазнајемо, Кнежевићева има кћерку која се налази код баке у Шамцу.

У склопу Спортско-рекреационог центра "Џунгла" гдје се налази фризерски салон настрадале био је велики број људи у тренутку када је бомба бачена.

Само неколико метара од мјеста догађаја била је група радника који су вани радили грађевинске радове на једном од локала.

Према ријечима једног од тих радника Санела Садиковића, чули су детонацију те су у први мах помислили да се ради о петарди. Онда су погледали и видјели да је ријеч о бомби те су убрзо дошли полиција и хитна помоћ.

У склопу центра "Џунгла" убијен је власник Драго Ђурић кога је убио Зоран Стевановић.

Завршена прва истражна радња у случају погибије у Џунгли

Добојски окружни тужилац Мерсиха Махмутовић рекла је да је завршена прва истражна радња у случају погибије жене у Пословно-рекреативном центру "Џунгла" у Добоју, те да ће више информација бити познато по окончању истраге.

"Пронађено је тијело жене средње животне доби, која је, највјероватније, страдала од експлозивне направе", изјавила је Махмутовићева, пренијела не Срна.

Из добојске болнице саопштено је да је у ову здравствену установу у понедјељак примљен пацијент чији су иницијали Х.М, чије је здравствено стање тренутно стабилно и под надзором је љекара у Интензивној њези Службе за анестезију и реанимацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана