BMW-ом ударио пјешака у Бањалуци

ГС
BMW-ом ударио пјешака у Бањалуци

БАЊАЛУКА - У саобраћајној незгоди која се догодила јуче у Бањалуци повријеђен је пјешак Нусрет Цоцо (54) из Шведске којег је BMW-ом ударио Раденко Чеко (52).

Из Окружног јавног тужилаштва Бањалука саопштили су да се у Улици крагујевачких и краљевачких жртава у Бањалуци јуче око 20.30 часова догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали „BМW“ којим је управљао Раденко Чеко, рођен 1971. године из Бањалуке и пјешак Нусрет Цоцо, рођен 1969.године из Краљевине Шведске, преносе Независне.

“Приликом саобраћајне незгоде тјелесне повреде задобио је Нусрет Цоцо, којем је пружена љекарска помоћ и он је збринут у Универзитетском клиничком центру РС- Бањалука. Увиђај на лицу мјеста незгоде обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Далибор Врећо, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука. Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању свих околности саобраћајне незгоде”, наводи се у саопштењу ОЈТ Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана