Блудничио пред својом и братовом кћерком

nezavisne.com
Блудничио пред својом и братовом кћерком

Брчко - Надлежни суд Брчко дистрикта осудио је 57-годишњег мушкарца на двије године затвора јер је вршио блудне радње над својом и братовом малољетном кћерком.

Тужилаштво Брчко дистрикта доказало је да је осумњичени унутар породичне куће починио блудне радње над двјема малољетницама.

Према пресуди, 57-годишњи радник из Брчког  оптужен је да је у касним ноћним сатима непримјетно ушао у  собу у којој су спавале оштећене и над њима починио више истоврсних блудних радњи.

Ово, иначе, није први случај ове врсте који је забиљежен у посљедње вријеме, поготово када је ријеч о сексуалном насиљу над малољетницама.

Па тако травничка полиција истражује чак два случаја блудничења која су се догодила у мају и августу ове године. У једном од случајева за злостављање 13-годишњакиње осумњичен је комшија, а у другом отац 16-годишње дјевојчице.

У првом случају предатор је дјевојчицу срео у парку те је намамио у свој стан, а у другом осумњиченог оца је пријавила мајка дјевојчице.

Подсјећамо и на случај из 2011. године који се догодио у Лакташима, када је полиција неколико дана пратила, а потом и ухапсила Николу Бизумовића (70) због сумње да је у парку у овом граду задовољавао полне страсти пред дјевојчицом (13).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана