Билдер разбио полицајцу нос

Н. Т.
Билдер разбио полицајцу нос

Градишка - Држављанин Србије, билдер Бојан Јовановић (30) из Шапца ухапшен је у Брестовчини код Градишке јер је пијан напао полицијску патролу и једном полицајцу разбио нос, а другог изгребао по врату.

Све се десило у недјељу увече  када је патрола зауставила “пежо” у којем је Јовановић био сапутник. Аутомобилом је управљала М. Ђ. (35) из Козарске Дубице која је возилом ушла у једносмјерну улицу.

- По заустављању полицајци су јој саопштили какав је прекршај учинила и затражили документа. Јовановић је одмах почео да негодује и галами како би заштитио жену. Након тога је насрнуо на полицајце и једног је ударио лактом у нос и песницом по руци, а другог је изгребао по врату и рукама. Они су га ипак савладали - рекао је извор близак истрази.

Додао је да је алкотестирањем осумњиченог утврђено да  у крви има 1,41 промил алкохола. Полицајцима је требало времена да савладају Јовановића с обзиром на то да се ради о снажној и крупној особи која вјероватно тренира боди-билдинг и стално се опирала. У Полицијској управи Градишка, наводећи иницијале осумњиченог, истакли су да га терете за спречавање службеног лица у вршењу службене радње. Против осумњиченог ће бити поднесен извјештај тужилаштву.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана