Бијељинска полиција ухапсила два лица, једно ударило полицајца

Срна
Бијељинска полиција ухапсила два лица, једно ударило полицајца

БИЈЕЉИНА - Бијељинска полиција ухапсила је два лица из Бијељине због нарушавања јавног реда и мира у угоститељском објекту, након чега је један од ухапшених ударио полицајца у главу.

Ухапшена су лица чији су иницијали М.Т. и М.Н. због сумње да су починила кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Полицији је у суботу, 2. јула, око 22.15 часова, власник угоститељског објекта у Бијељини пријавио да два лица нарушавају јавни ред и мир у објекту, а по изласку на лице мјеста полицијски службеници потврдили су наводе пријаве.

Два пријављена лица одбила су да полицајцима дају лична документа на увид ради утврђивања идентитета, а на полицијско наређење и захтјев да изађу из локала почела су да пружају активан отпор.

Приликом хапшења једно од лица ударило је у главу полицијског службеника којем је указана помоћ у Медицинском центру Бијељина.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва наложио је да након документовања предмета буде достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана