Бијељинац пао сa дрогом и оружјем

Небојша Томашевић
Бијељинац пао сa дрогом и оружјем

БИЈЕЉИНА - Полиција је ухапсила А.Х. с подручја Бијељине након што је код њега пронашла марихуану, кокаин и оружје.

Из Полицијске управе Бијељина саопштено је да су наркотци пронађени у претресу просторија и возила које користи осумњичени.

- Пронађена је и привремено одузета зелена биљна материја која изгледом асоцира на  марихуану укупне масе око 330 грама. Нађена је и прашкаста материја која  изгледом асоцира на  дрогу кокаин масе око 10 грама, те одређена количина медицинских таблета, пиштољ са припадајућим оквиром и пригушивачем, дигитална вага са  видљивим траговима опојне дроге на себи, одређена количина муниције различитог калибра, као и новац - наводи се у саопштењу полиције и додаје да су претреси урађени на основу наредбе Основног суда у Бијељини, а под надзором надлежног тужилаштва.

Истичу да се осумњиченом А.Х. на терет стављају кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

-  Након комплетирања и докуметовања предмета против осумњиченог слиједи извјештај надлежном тужилаштву због почињених кривичних дјела - наводи се у полицијском саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана