Бањалука: Откривен крадљивац

Срна
Бањалука: Откривен крадљивац

Бањалука - Полиција је испитала Бањалучанина чији су иницијали Д.М. (30), осумњиченог да је на подручју града починио девет тешких крађа и три тешке крађе у покушају, рекла је портпарол Центра јавне безбједности Бањалука Марија Маркановић.

Она је истакла да је Д.М. током ове године у Бањалуци, најчешће ноћу, проваљивао у угоститељске објекте, роштиљнице и бутике, те из каса крао новац.

"Осумњичени је стекао противправну имовинску корист крађом новца и других предмета које је проналазио у објектима, као што су алкохолна пића и одјевни предмети", рекла је Маркановићева.

Током истраге пронађен је и одузет алат који је осумњичени користио за кривична дјела (шрафцигери и пајсери) и који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

О свему је упознат дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се настави са предузимањем потребних мјера и радњи с циљем расвјетљавања и доказивања наведених кривичних дјела и да се по комплетирању предмета, у редовној процедури, достави извјештај овом тужилаштву против осумњиченог.

Незванично сазнајемо да је осумњичени Данијел Малешевић, звани Џо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана