Бањалучани осумњичени за крађу јагуара у Оџаку, за једном особом се трага

NN
Foto: Arhiva

БАЊАЛУКА – Бањалучани А.Г. и Д.К. осумњичени су за крађу аутомобила у Оџаку.

Наиме, полицијски службеници ПУ Бањалука у сарадњи са колегама из Градишке, вршили су  оперативне провјере у вези са дописом Полицијске управе Оџак у вези кривичног дјела тешка крађа извршено 13.04.2023. године на подручју Оџака, када је украден јагуар.

Предузимањем оперативних мјера и радњи утврђено је да се А.Г., Д.К. која су јуче угапшена и још једна особа за којом се интезивно трага могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

Такође, на подручју Лакташа пронађени су дијелови путничког возила, а на подручју Градишке путничко возило, који су уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва Посавског кантона Орашје, уз потврду одузети.

Бањалучка полиција јуче је колегама у Оџаку предала у надлежност и даље поступање А.Г. и Д.К., одузете предемете и возило.

Све мјере и радње предузете су у сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука и дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва Посавског кантона Орашје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана