Мушкарaц упуцао коња, полиција му пронашла арсенал оружја у кући

Небојша Томашевић
Мушкарaц упуцао коња, полиција му пронашла арсенал оружја у кући

БАЊАЛУКА - Бојан Т. из Бањалуке ухапшен је због сумње да је хицем из оружја усмртио коња у Барловцима, потврђено је Гласу Српску.

Према незваничним информацијама полиција испитује да ли се радило о криволову током кога је осумњичено случајно погодио коња или је то намјерно урадио. 

Полицијска Управа  Бања Лука наводећи иницијале  саопштила је да Бојана Т. терете да је починио кривично дјело мучење и убијање животиње, те недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја

- Б.Т. се сумњичи да је у јануару текуће године у мјесту Барловци, Град Бања Лука, пуцањем из ватреног оружја усмртио коња. Оперативним радом полицијски службеници су дошли до сазнања да наведена особа посједује нелегално оружје којом приликом су пронађени и одузети пиштољ, ловачка пушка и ловачки карабин са припадајућом документацијом, као и малокалибарска пушка са оптиком и пригушивачем, аутоматска пушка, ваздушна пушка, полуаутоматска пушка са скраћеном цијеви и више комада муниције за које не посједује документацију, стоји у саопштењу. 

Додаје се да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, а по комплетирању и документовању предмета против осумњиченог ће у редовној процедури бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима..

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана