Аутом ударили познаника и брутално претукли

Н. Б.
Аутом ударили познаника и брутално претукли

Добој - Полиција трага за насилницима који су "аудијем" ударили младића (30), а потом га претукли на путу у Присадама код Добоја.

Све се десило у суботу када је група са тридесетогодишњаком била у једној кући. Незванично, послије разговора сви су сјели у аутомобил који је у власништву несрећног младића, и кренули у вожњу.

- Тада су се и посвађали. Младић је, у страху да ће га група претући, зауставио возило, изашао и почео да трчи. Један од насилника је сјео за возачево мјесто, нагазио гас, сустигао и ударио тридесетогодишњака. Послије тога, група је изашла из аутомобила и наставила да га удара ногама и рукама. Након иживљавања, сјели су у "ауди" и побјегли - рекао је извор близак истрази.

Премлаћени младић лежао је на путу, гдје га је видио пролазник који је позвао полицију и Службу хитне помоћи. Пребачен је у болницу у Добоју, гдје се нису изјашњавали о степену његових повреда. У Полицијској управи Добој рекли су да раде све што је у њиховој моћи да би пронашли насилнике. О случају је обавијештен и тужилац Окружног тужилаштва. Сазнајемо да ће повријеђени младић бити детаљно испитан након пуштања из болнице.

Младићи су се потукли и у братуначком кафићу "Вип", гдје је дебљи крај извукао двадесетчетворогодишњи гост у овом локалу. Незванично, у суботу навече ухапшен је његов вршњак Р. Д. након што је као радник обезбјеђења претукао младића. Није познато да ли је претучени раније правио проблеме у кафићу. 

- Р. Д. га ударио у главу, након чега је овај пао на под. Међутим, радник обезбјеђења је почео да га удара по глави и тијелу. Премлаћени младић је након тога превезен у болницу у Зворнику са фрактуром лобање, вилице, а зарадио је и контузију плућа - рекао је извор близак истрази.

Повријеђени младић је због тежине повреда пребачен у болницу у Тузли, а незванично сазнајемо да је стабилно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана